24 June, 2008

Σκατοτράγουδο...!

Να ξημερώνει μια ημέρα που σε έχει ξυπνήσει ο σκατομούρησς παλιατζής απο τα άγρια χαράματα επειδή εκείνη την στιγμη του κάβ...ωσε να αρχίσει να φωνάζει και ανά ένα τέταρτο να περνάνε ένα ένα τα 12 μέλη της οικογένειας του και να φωνάζουν το ίδιο με τον πρώτο μαρμελαδομούρη τον cheaf family.
Να φτιάχνεις τον πρώτο καφέ της ημέρας (κατά προτίμηση esspreso) και να σκάει η καφετιέρα γαμ...ντας όλη την κουζίνα και τα πλακάκια (γαμώ το σπίτι της delonghi).
Να θές να στρίψεις το πρώτο τσιγάρο της ημέρας και τα χαρτάκια να είναι μούσκεμα επειδή σαν μαλάκας τα είχες αφήσει το περασμένο βράδυ δίπλα στην καφετιέρα.
Να απαντάς στο πρώτο τηλέφωνο της ημέρας και να είναι απο την γαμοτράπεζα για καθυστερημένες δώσεις και να σου μιλάνε λες και είσαι ο μόνος που της χρωστάς.
Να κάνεις μπάνιο με κρύο νερό γιατί ανακάλυψες ότι έχει διαροή ο θερμοσίφωνας.
Να πηγαίνεις να πάρεις το αυτοκίνητο απο το πάρκινγκ να σε χέζει μία δεκαοχτούρα-πτεροδάκτυλος, λές και σε έχεσε ιπτάμενη αγελάδα και να συνηδητοποιείς ότι δεν μπορείς να βγείς γιατί ένα γερανοφόρο που μαζεύει τους μεγάλους κάδους οικοδομικών υλικών έχει φράξει την είσοδο. Και ο τουρίστας οδηγός να το παίζει Αλβανός και όχι ο Αλβανός οδηγός , τουρίστας.
Και τέλος να σου έρχεται με sms από την γκόμενα μήνυμα οτι χωρίζεται...!!!!
Ε! Τότε είναι που λές: I am in deep shit!!!!!!


4 comments:

Spy said...

Μωρό μου (?),
σου συνέβησαν στ' αλήθεια όλα αυτά;
Ε, εσύ δεν είσαι για φρενοκομείο, είσαι να σε φιλοξενήσουμε σπίτι μας για καμιά βδομάδα, να σταματήσουμε να παίρνουμε Xanax!

Εν τω μεταξύ, πρέπει να αδειάσω και το βόθρο, γιατί νομίζω πως το τραγουδάκι αυτό το έγραψε ο γείτονας για μένα...

MuppetShow said...

@ spy

Άσε καλύτερα γιατί αν έρθω μαζί με τον "ΦΑΤΑΟΥΛΑ", θα σκάσει το βυτίο (γαμώ την σκατογκαντεμιά μου) και θα κυνηγάμε τις κουράδες στην γειτονιά!! Σκατοκυνίγη δηλαδή!!!!

Naf said...

πω πω ρε φίλε!!
τα χειρότερα σου έτυχαν έτσι;;;ΟΧΙ καφέ το πρωί(λόγω καφετιέρας),
ΟΧΙ τσιγάρο(λόγω καφετιέρας),ΟΧΙ λεφτά για δόσεις καρτών (ΟΧΙ λόγω καφετιέρας) και για κερασάκι ανώριμη γκόμενα!!!τώρα που το σκέφτομαι αυτό δεν σου έτυχε το πρωί μόνο....ΜΑ ΜE SMS????Η μικρή μου ξαδέρφη που πάει γυμνάσιο χώρισε έτσι πρόσφατα...
τζίσους!

Anonymous said...

Μπου χαχα, σκέψου να μην είχες καφέ να πιείς, τσιγάρο να στρίψεις, πουλί για να ...μησεις και αμάξι για να κυκλοφορήσεις.
Αν όλα αυτά τα χλιδάτα πράγματα σου έλειπαν δεν θα ένιωθες ποτέ γκαντέμης.
Γιατί δεν τα κόβεις, ούτως ή άλλως ΟΛΑ είναι κακίες συνήθειες που σου έμειναν από τότε που έβλεπες Muppet Show....
Για τις δόσεις δεν σχολιάζω είναι το trend της δεκαετίας, αν δεν χρωστάς κάτι έχεις κάνει λάθος.